Kakaóbabos teák

100%-os perui kakaóbabbal készült teáink finoman serkentik az agy endorfin termelését. A teobromin hatása mellé édes, fűszeres és gyógynövényes jegyek társulnak – egy igazi lélekmelengető különlegesség.

Fros-coff tea

Energizáló mélység – kávé, tea és kakaóbab találkozása egy kortyban.

Összetevők:

 

rooibos tea, perui kakaóbab őrlemény, hibiszkusz, csipkebogyó, alma, búzavirágszirom, citromhéj, borsmenta, gyömbér, narancshéj, pu-erh tea, arabica kávé őrlemény, ánizs, édesgyökér

A Fros-coff egy karakteres, mégis kifinomult teakeverék, amely a rooibos és shu pu-erh tea, a 100%-os perui kakaóbab őrlemény és az arabica kávé természetes élénkítő hatását egyesíti. Egy csészényi lendület, amelyben gyümölcsös és fűszeres ízjegyek is feltűnnek – miközben nem csupán ébreszt, de támogat is.

 

A pu-erh tea és az arabica kávé élénkítenek, míg a gyömbér és borsmenta frissítik az elmét. A rooibos antioxidánsai támogatják az immunrendszert és a sejtvédelmet, miközben adaptogén hatásukkal segítik a stresszhez való alkalmazkodást. A hibiszkusz és csipkebogyó a szív- és érrendszerre hatnak jótékonyan, míg az ánizs és édesgyökér emésztést serkentő erejével teszik teljessé ezt a mély, mégis éber harmóniát.

Elkészítési javaslat:

 

Áztatási mennyiség: 2 g / 3 dl

Áztatási hőmérséklet: 100°C

Áztatási idő(k): 8 perc, 14 perc (második áztatás ízlés szerint)

Cacaofferh tea

Fűszeres energia, mély melegség – kakaóbab, kávé és teák harmóniája egy csészében.

Összetevők:

 

perui kakaóbab őrlemény, sütőtökpor, fahéj, arabica kávébab őrlemény, yerba mate, narancshéj, rooibos, shu pu-erh, borsmenta, gyömbér, kurkuma, édesgyökér, kardamom, ánizs, szerecsendió

A Cacaofferh egy gazdag, földes karakterű teakeverék, ahol a perui kakaóbab, az arabica kávé és a yerba mate természetes élénkítő hatása találkozik a rooibos és pu-erh teák kiegyensúlyozott erejével. A kakaóbab teobrominja és a kávé koffeinje nemcsak energizálnak, hanem javítják a hangulatot is – hosszan tartó, fokozatos hatással.

 

A keverékben található gyömbér, fahéj, kurkuma és édesgyökér belülről melegítenek, támogatják az emésztést és segítenek a gyulladások csökkentésében. A narancshéj, kardamom és szerecsendió finoman fűszeres, ünnepi hangulatot idéznek – minden kortyban egy kis luxus.

 

Elkészítési javaslat:

 

Áztatási mennyiség: 2 g / 3 dl

Áztatási hőmérséklet: 100°C

Áztatási idő(k): 6 perc, 12 perc (második áztatás ízlés szerint)

Cao-mint tea

Frissítő élénkség és földes melegség – mentás lendület, kakaóbabos mélységgel.

Összetevők:

 

perui kakaóbab őrlemény, borsmenta, shu pu-erh, gyömbér, narancshéj, citromhéj, szegfűszeg, bazsalikom, kardamom, ánizs, mate tea, kóladió őrlemény

A Cao-mint teakeverék természetes energiabomba: a perui kakaóbab, a yerba mate és a kóladió őrlemény élénkítő hatása fokozza az éberséget és támogatja a mentális frissességet. A kakaóbab teobrominja emeli a hangulatot, míg a borsmenta és gyömbér hűsítően nyugtatja az emésztőrendszert.


A pu-erh tea harmonizálja az emésztést és támogatja a méregtelenítést, elősegítve a gyógynövények hatékony felszívódását. A citrushéjak, bazsalikom és ánizs frissítő és légúttisztító hatásuk mellett segítenek a közérzet javításában. A szegfűszeg, kardamom és fahéjas tónusok melegséget visznek a kortyokba – valódi kiegyensúlyozottság kívül-belül.

 

Elkészítési javaslat:

 

Áztatási mennyiség: 2 g / 3 dl

Áztatási hőmérséklet: 100°C

Áztatási idő(k): 6 perc, 12 perc (második áztatás ízlés szerint)